Vuokrausehdot  Aiakas ons itse vastuussa omasta turvallisuudestaan liikkuessa vesillä . Vuokraukset vain täysi -ikäisille , tai täysi ikäisen seurassa. . Kanootin /kajakin/sup-laudan käyttäjiltä edellytetään uimataitoa.

Asiakkaiden on käytettävä kelluntaliivejä asianmukaisesti, lukot ja remmit kiinni. Otettava huomioon, että aina on mahdollisuus. joutua yllättäen vedenvaraan. 

Huolehtikaa että ainakin yhdellä on puhelin mukana vesitiivissä pussissa esim. kaulassa/taskussa. Hätänumero 112 ja vuokrauspaikannumero kannattaa tallentaa puhelimeen.

  Asiakas on vastuussa vuokraamastaan välineestä ja rikon tai varkauden sattuessa velvollinen ilmoittamaan siitä vuokrauspaikkaan korvauksen sopimisesta. Korvaus on enintään uudelleen hankintaarvo,  Erityistä varovaisuutta meloessa kivien läheisyydessä ja maalla siirryttäessä kantamalla, sekä rantautuessa. 

Välineitä ei saa jättää valvomatta rannalle vuokrauksen aikana. Varkaus tapauksessa asiakas velvollinen korvaamaan uuden välineen 

Vuokranmaksu suoritetaan ennen vuokrausta ja välineet palautetaan paikalleen sovittuna aikana,

Välineet puhdistettava hiekasta ym. ja käännettävä kuivumaan alassuin osoitettuun kohtaan. Liivit ja melat lukittuun varastoon.

Melonta tapahtuu aina säävarauksella, kovalla tuulella tai sateella molemmilla osapuolilla on oikeus peruuttaa varaus. Säätilan tai pätevän syyn takia perutuissa varauksissa maksu palautetaan kokonaisuudessaan vuokraajalle. Muussa tapauksessa perumiset viimeistään edellisenä päivänä.